Succesvolle Online Marketing Campagne

Een online marketing campagne kan bestaan uit veel verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan AdWords, Zoekmachine Optimalisatie, Conversie Optimalisatie, Bannering, Remarketing, Affiliate programma’s, Nieuwsbrieven en meer. Welke van deze kanalen – en meestal is dat een combinatie van diverse online kanalen – het beste bij jou past hangt af van een hoop factoren. Voordat we überhaupt beginnen met het opzetten van online campagnes is een onderzoek naar de doelgroep, het bereik via de verschillende kanalen en reeds bestaande activiteiten een must.

Inventarisatie Wensen

Een marketing campagne moet aansluiten bij de processen van het bedrijf, de doelgroep, beschikbare tijd, budget en andere lopende campagnes. Een uitgebreide inventarisatie van wensen is dan ook een cruciaal uitgangspunt.

Afstemmen inhoud campagnes

Wij stellen de campagnes op en werken deze uit. Vanzelfsprekend stemmen we de inhoud samen af. Ook maken we samen keuzes in budget, duur van de campagne en wanneer we een campagne als geslaagd kunnen beschouwen.

Onderhouden van campagnes

Als een campagne eenmaal loopt zit ons werk er nog niet op. Alle campagnes hebben onderhoud nodig om een zo optimaal mogelijk rendement te kunnen behalen. Op basis van statistieken en prestaties worden waar nodig wijzigingen doorgevoerd.

Maandelijkse rapportages

Een belangrijk onderdeel van ons werk is het rapporteren over de prestaties van de campagne. Zo heb je als opdrachtgever inzichtelijk in de resultaten en kunnen we tijdig adviseren over aanpassingen of wijzigingen in budget. Rapporteren doen we op maandelijkse basis.

Succes moet gevierd worden

De campagne periode is voorbij en de doelstellingen zijn gehaald. Dat moet uiteraard gevierd worden. Maar we evalueren de campagne ook uitgebreid, we willen immers dat de volgende campagne een nog hoger rendement gaat behalen.

Online Marketing Campagnes

Marketing is een kunstvorm waarbij we tegen zo laag mogelijke kosten nieuwe en vooral relevante klanten naar je website krijgen en ervoor zorgen dat ze op je website ook daadwerkelijk converteren.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze wondere wereld.

Neem contact op!