Het opzetten van een Website

Websites bestaan al tientallen jaren. Websites zoals we ze tegenwoordig kennen worden al sinds1992 gebouwd. In de afgelopen jaren is er een hoop veranderd maar in de kern is een website nog steeds een plek waar bezoekers informatie over een bepaald onderwerp kunnen terugvinden. Of je nou een online visitekaartje hebt, een uitgebreide webwinkel of een complexe online applicatie. In de basis zijn alle websites gelijk. Het opzetten van een goede basis is dan ook waar het mee begint. Voor het opzetten van een website hanteren we een helder, logisch en doelbewust 6-stappen plan.

Het begint met
een goed gesprek

Een analyse van de huidige situatie, het inventariseren van doelstellingen en uitgebreid onderzoek naar (mogelijke) concurrentie vormen de basis van elk project. Ook wij zeggen: Een goed begin is het halve werk!

Markt
Analyse

Om een succesvolle website neer te kunnen zetten is het belangrijk de markt te analyseren zodat we een goede en concurrerend website neerzetten die het in zoekmachine ook nog eens beter doet dan bestaande sites.

Uitwerken
Concept

Al het voorbereidende werk komt samen in een meesterplan: het concept. Dit concept bevat een uitgebreid grafisch ontwerp, advies over optimale gebruiksvriendelijkheid en een uitgewerkte conversie trechter.

Van Concept
naar Realiteit

Het voorwerk is leuk, maar echt aan de slag gaan is natuurlijk nog veel leuker. Het concept wordt nu uitgewerkt naar een echte website. We plaatsen teksten en afbeeldingen, maken linkjes aan en implementeren interactieve onderdelen.

De nieuwe website
gaat live

Tijdens de constructie staat de website op een testomgeving. Allen wij en jij als opdrachtgever kunnen hierbij. Pas als de website goedgekeurd is gaan we de website zijn definitieve plek geven en aansluiten op externe systemen.

Finetunen
en bijstellen

Een website is nooit echt af. De markt veranderd, technieken veranderen en mensen veranderen. Het is dan ook van belang om gedurende de levenscyclus van de website deze continue te blijven aanpassen aan deze veranderingen.

Effectieve websites voor elk budget

Websites zijn net pizza’s, iedereen heeft behoefde aan een andere combinatie van ingrediënten. Samen stellen we vast welke pizza het beste bij jou past.

Neem snel contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Neem contact op!